Dinner & Dance met Johan Stollz

DOOR HET PLOTSE EN SPIJTIGE OVERLIJDEN VAN JOHAN STOLLZ ZAL DIT EVENEMENT NIET DOORGAAN, IEDEREEN KAN ZIJN TICKET TERUGKRIJGEN OF ALSNOG KOMEN VOOR EEN CULINAIRE AVOND, U KRIJGT DAN 20 € KORTING OP HET MENU (dit is de prijs die wij aan muziek zouden betalen)
WIJ NEMEN ZELF CONTACT OP MET ALLE PERSONEN DIE KAARTEN HEBBEN GEKOCHT.

 

Op 13 april 2018 organiseren wij een culinaire dans- en luisteravond met Johan Stollz. Het is een eer dat we Johan Stollz mogen ontvangen in onze zaak en we hopen u talrijk te mogen verwelkomen voor een tof avondje uit!

Waar? Hotel Restaurant Den Hof

Wanneer? Vrijdag 13 april 2018 vanaf 18u30 – 24u00

Concept?
Sprankelend aperitief met hapje, 4gangen menu van de chef inclusief dranken tot aan de koffie.
Johan Stollz speelt om 24u de laatste dans.

Prijs? € 89
(dranken tot aan de koffie inclusief)

Menu
Sprankelend aperitief met hapje
***

Slaatje met gemarineerde zalm & asperges
***
Gebakken schartongreepjes met risotto & venkelsausje
***
Suprême van parelhoen met lentegroentjes
***
Dessertbordje van de chef
***
Koffie/thee met versnapering

Wij hopen u talrijk te mogen ontvangen op deze mooie, culinaire en dansbare avond. Inschrijven kan via info@denhof.be of bellen naar 09/345 60 48. Tickets zijn af te halen aan de receptie van Den Hof (tijdens de openingsuren) en ter plaatse te betalen op voorhand.
(VOLZET = VOLZET, wees er snel bij)

“Uit liefde voor het vak” door Johan Stollz
Als ik achter de piano plaats neem, heb ik nooit op voorhand een programma gemaakt.  Als er gegeten wordt, moet je heel discreet en bescheiden beginnen.  Men mag je nauwelijks horen, maar je moet toch aanwezig zijn.  Ook moet je aandachtig observeren: als je ziet dat een paar gasten zich aangetrokken voelen, dan weet je dat je op het goede spoor zit.  Maar je weet dat je ze allemaal een plezier wil doen en je mag niet rusten vooraleer iedereen tevreden is.  Daar bestaat geen recept voor, tenzij 55 jaar lang achter de piano en de micro zitten en heel goed beseffen dat je mensen voor een avond van hun beslommeringen wil verlossen.  Daar gaat het om.  Maar alles kan natuurlijk niet tenzij je heel veel van je vak houdt.  Zonder die liefde zou ik er nooit in slagen.  Als die liefde ophoudt, als je er geen zin meer in hebt, moet je stoppen, want het publiek merkt zoiets meteen. Als dank krijg je het enthousiasme en het applaus van het publiek in ruil, de herkenbaarheid en de erkentelijkheid.

Ik hoop dat ik nog jaren gezond mag blijven, zodat ik nog veel mensen aangename uren mag laten beleven.