Lees meer

Seizoensmenu

Seizoensmenu’s

Seizoensmenu: 14/01 – 13/02

Carpaccio van St. Jacobsvruchten & mousse van gerookte forel
ofwel
Rode poon met erwtenrisotto

***
Winterse soep
***
Gebakken Noorse skrei met akkerzwam & blanke botersaus
ofwel
Kalfsrugfilet Rossini
***
Fôret Noire
Ofwel
Kaasbordje

Prijs: 51 euro p.p. (exclusief dranken)
Enkel per tafel geserveerd


Valentijnsmenu: 14/2, 15/2 & 16/2

alle info: http://www.denhof.be/restaurant/valentijn/


Seizoensmenu: 18/02 – 20/04
(niet verkrijgbaar van 02/03 tot 08/04 wegens ‘verbouwingsmenu’)

Tartare van zalm met limoen sausje
of
Kalfszwezerik met portosausje
***
Soepje
***
Rundsfilet pur met roquefort sausje

Of
Griet “Saint-Germaine”
***
Dessertbordje van de chef met klassiekers
ofwel
Kaasbordje

Prijs: 51 euro p.p. (exclusief dranken)
Enkel per tafel geserveerd


Lentemenu met asperges: 23/04 – 15/06

Zomermenu: 17/06 – 15/08


A La Carte

Naast ons seizoensmenu is er ook steeds de mogelijkheid om a la carte te eten. Onze kaart is altijd aangepast aan het seizoen en de patron en zijn team werken hard om steeds weer mooie & verzorgde gerechten aan te bieden.

Boeken kan ook online!


Reserveer hier online

Voor tafels vanaf 9 personen vragen wij u om ons een mailtje te sturen (info@denhof.be) of even te bellen (09.345.60.48).