Lees meer

Seizoensmenu

Seizoensmenu (tot en met maandag 14 oktobter)

Ravioli met ricotta, spinazie & basilicum
ofwel
Gegratineerde mosselen met look
***
Zomerse soep
***
Grietfilet met witbier & knolselderstamppot
ofwel
Wilde eend “Forestière” (min. 2 pers)
***
Fantasie van peren
ofwel
Kaasbordje

Prijs: 51 euro p.p. (exclusief dranken)
Enkel per tafel geserveerd


Wildmenu (vanaf 15 oktober tot 11 januari)

Salade met gerookte eend, gegrilde kip met herfstgarnituur
ofwel
Paté van haas met uienconfituur
ofwel
Zeetongreepjes met boschampignons & truffelsausje
***
Romige soep
***
Fazant met witloof “Brabançonne” (per 2 personen)
ofwel
Hazenrug met peperroom & gebakken appeltjes (+ € 2,00)
ofwel
Hert “Grand Veneur”
ofwel
Zeebaars met girolle & zalfje van aardpeer
***
Creatie van de chef met mokka smaken
ofwel
Kaasbordje

Prijs: 51 euro p.p. (exclusief dranken)
Enkel per tafel geserveerd

Naast een wijnsuggestie hebben wij hierbij ook een biersuggestie!


A La Carte

Naast ons seizoensmenu is er ook steeds de mogelijkheid om a la carte te eten. Onze kaart is altijd aangepast aan het seizoen en de patron en zijn team werken hard om steeds weer mooie & verzorgde gerechten aan te bieden.

Boeken kan ook online!


Reserveer hier online

Voor tafels vanaf 9 personen vragen wij u om ons een mailtje te sturen (info@denhof.be) of even te bellen (09.345.60.48).