Lees meer

Seizoensmenu

Wildmenu tot zaterdag 12 januari

Salade met gerookte eend, gegrilde kip & remoulade saus
ofwel
Paté van haas met uien confituur
ofwel
Zeetongreepjes met boschampignons & truffelsausje
***
Romige soep
***
Fazant met witloof “Brabançonne” (per twee personen)
ofwel
Hazenrug met peperroom en gebakken appeltjes (+ € 2,00)
ofwel
Hert “Grand Veneur”
ofwel
Zeebaars met girolle & zalfje van aardpeer
***
Creatie van de chef
Ofwel
Kaasbordje

Prijs: 51 euro p.p. (exclusief dranken)
Enkel per tafel geserveerd


Seizoensmenu: 14/01 – 13/02

Carpaccio van St. Jacobsvruchten & mousse van gerookte forel
ofwel
Rode poon met erwtenrisotto

***
Winterse soep
***
Gebakken Noorse skrei met akkerzwam & blanke botersaus
ofwel
Kalfsrugfilet Rossini
***
Fôret Noire
Ofwel
Kaasbordje

Prijs: 51 euro p.p. (exclusief dranken)
Enkel per tafel geserveerd


Valentijnsmenu: 14/2, 15/2 & 16/2

alle info: http://www.denhof.be/restaurant/valentijn/

Lentemenu met asperges: 23/04 – 15/06

Zomermenu: 17/06 – 15/08


A La Carte

Naast ons seizoensmenu is er ook steeds de mogelijkheid om a la carte te eten. Onze kaart is altijd aangepast aan het seizoen en de patron en zijn team werken hard om steeds weer mooie & verzorgde gerechten aan te bieden.

Boeken kan ook online!


Reserveer hier online

Voor tafels vanaf 9 personen vragen wij u om ons een mailtje te sturen (info@denhof.be) of even te bellen (09.345.60.48).