Lees meer

Laatste fase verbouwing keuken (maart 2019)

Beste klanten

in maart 2019 voorzien wij de laatste fase van de verbouwing van onze keuken. De keuken wordt volledig gerenoveerd en verdubbeld. Wij en onze koks kijken ernaar uit! Tot begin maart zal u als klant hiervan GEEN hinder ondervinden. In maart hebben wij enkele aanpassingen:

Wat wil dit zeggen? WIJ BLIJVEN OPEN MAAR

  • restaurant/Oak bar: elke zaterdag in maart zijn wij gesloten daar wij geen volledig menu of a la carte kaart kunnen aanbieden in deze maand.
  • restaurant: tijdens de week bieden wij ’s middags en ’s avonds een ‘verbouwingsmenu‘ met beperkte keuze, elke week zal dit menu veranderen & aangekondigd worden. (zie hieronder)
  • Oak bar: deze blijft van maandag tot en met vrijdag gewoon open (ook met bar gerechten). Zaterdags gesloten.
    behalve in de week van 1 april t.e.m. 5 april (oak bar open vanaf 16u, enkel drankjes, geen gerechten)
  • seminaries: 11/03 tot 15/03, 18/03 tot 22/03, 25/03 tot 29/03 (enkel broodjes- of pastabuffet), 01/04 tot 05/04 (enkel belegde broodjes).
  • uitzondering:
    • Krokusverlof van 3 maart t.e.m. 10 maart
      (hotel/restaurant/oak bar gesloten)
    • 1 april t.e.m. 5 april: ons restaurant is die week gesloten wegens laatste fase verbouwingen, ook in de Oak bar zullen geen gerechten geserveerd worden = wel blijft onze Oak bar open voor een drankje, alsook ons hotel én ontbijt. De Oak bar is deze week open vanaf 16u.
    • 6 april volledig gesloten wegens finale afwerking

Bedankt voor jullie begrip, als er vragen zijn, mag u ons altijd opbellen of mailen!

Vriendelijke groetjes

Susan & Dick, Marije, Michiel & TEAM.

VERBOUWINGSMENU in restaurant

11/03 – 15/03

Voorgerechten: soep van de dag, gemarineerde zalm, zeetong met risotto & krab, carpaccio van runds

Hoofdgerechten: Paling in ’t groen met frietjes, stoofpotje van hert met knolpuree & winterse groentjes, filet pur met pepersaus of champignonsaus & frietjes

Dessert: Crème brûlée of ijs met warme kersen

18/03 – 22/03

Voorgerechten: soep van de dag, escargot met lichte look, rilette van zeebaars &julienne van knolselder, carpaccio van runds

Hoofdgerechten: waterzooi van kip met groentjes & aardappel, gebakken zeetong met frietjes, filet pur met pepersaus of champignonsaus & frietjes

Dessert: Tarte Tatin met ijs, Dames Blanches

25/03 – 29/03

Voorgerechten: soep van de dag, oester mix, bouillabaisse met aioli, carpaccio van runds

Hoofdgerechten: Waterzooi van vis (zalm, griet, tong), lamscurry met rijst, filet pur met pepersaus of champignonsaus en frietjes

Dessert: chocolademousse of kaasbordje