Yes, wij zijn er terug sinds 8 juni!

Ons hotel is in tussentijd (14 maart tot 8 juni) niet gesloten geweest, maar veel boekingen hebben we niet mogen ontvangen …. De hotelgasten die er waren hebben we voorzien van roomservice maaltijden en ontbijtpakketjes op de kamer. In tussentijd hebben we ook 5 afhaalmomenten georganiseerd met afhaalmaaltijden en afhaalcocktails voor mensen in de buurt! Dat was een succes en het was heel fijn om dat te mogen doen.

Vanaf 8 juni lopen de hotelreserveringen weer stilletjes aan omhoog! Wij zijn zo blij dat onze bar & restaurant terug open mogen. Om rendabel open te gaan, hebben wij wel onze openingsuren lichtjes gewijzigd. Op deze website kan je onze openingsuren terugvinden. We zijn van plan deze om de drie weken te evalueren & eventueel terug aan te passen.

 

De feestzaal & het seminariecentrum zijn gedeeltelijk terug open, laat ons hopen dat er geen ‘tweede golf’ komt zodat we daar ook alles terug kunnen waarmaken.

 

We zijn zo blij terug licht te zien in onze zaak, ons team terug aan het werk te zien, klanten terug te ontvangen …. het voelt goed!

Groetjes, Marije