Meetingcenter

Welkom in onze meetingcenter (laatst vernieuwd in 2017). Ontdek onze gevarieerde formules en arrangementen. Zie voor meer info zie Day Meetings.

Meetings

Den Hof biedt halve dag-, dag- en avondmeetingpakketten aan. Deze kan u terugvinden op de pagina ‘day meetings’. Doe gerust vrijblijvend uw aanvraag.

Meet & Lunch

Op dinsdag-, woensdag- & donderdagmiddag serveren wij een healthy-, veggie of seizoensgebonden lunch in onze Oak bar (maar ook in ons restaurant). Er zullen steeds 4 variërende gerechten te verkrijgen zijn in de Oak bar. Het restaurant heeft een lunchkaart en een gastronomisch menu.
Voor uw seminarie zijn wij tevens geopend op maandag- en vrijdagmiddag (enkel op aanvraag & reservatie, zie daymeetings).

Meet & Relax

Tot 24u00 tijdens de week en tot 01u tijdens het weekend, kan u in de Oak Bar ook terecht voor:

  • Afterwork drinks
  • Een gezellige avond in een stijlvolle omgeving met frisse gin tonics, hippe wijnen, trendy cocktails & mocktails, old-school whiskeys & Belgische bieren
  • Small diner: elke weekavond tot 21u30
  • Altijd zijn er lekkere small bites te verkrijgen om te bestellen & te delen met uw gezelschap (kaasplankje, bruschetta’s, croque monsieurs, mini loempia’s, bitterballen ….)

Bedankt Meeting Gent & Oost-Vlaanderen voor de vermelding van onze zaak op jullie website: https://www.meetingov.be/nl/dienstverleners/den-hof
Bedankt Venuez Online om ons op te nemen op jullie website: https://venues-online.com/nl/den-hof-vergaderzalen-zelzate/
Tot slot, bedankt Event Online om ons te vermelden op jullie website: http://www.eventonline.be/detail/vergaderzalen-zelzate-den-hof/