Bar

The Oak Bar is een onderdeel van hotel Den Hof. In onze bar kan iedereen terecht. U hoeft niet gebruik te maken van ons hotel of restaurant.
In The Oak Bar zal er altijd iemand klaar staan om u met een smile te ontvangen! Wij hebben een uitgebreide kaart waar wij zowel non-alcoholische als alcoholische dranken aanbieden.

Marije vertelt kort hoe het tot The Oak Bar is gekomen:

Lang hebben we niet moeten nadenken hoe we onze nieuwe bar zullen heten! We zijn namelijk nog steeds “Den Hof” en zijn heel blij met “onzen hof”. Toen onze interieurpartner Pinkeye op de proppen kwam met het idee om een boom in de nieuwe lobby te plaatsen, zijn we dan ook meteen meegegaan in dit verhaal. Natuurlijk moesten we verdergaan op “onzen hof”, het zijn namelijk mijn grootouders Nelly & Eric die den hof, “Den Hof” hebben genoemd. De tweede en derde generatie kunnen hier alleen maar blij met zijn en er tot in het detail met verder gaan!

De naam “The Oak Bar” is er gekomen nadat m’n ouders terugkwamen van een studiereis naar New York in 2014. Ze zijn er alle hippe en nieuwe adresjes gaan bezoeken en The Oak Bar was daar ook bij! Zo hebben we geprobeerd een klein stukje ‘stad’ naar Zelzate te brengen, en echt waar, we horen welk vaker dat de bar wel ‘in een stad’ lijkt te liggen … Ook is het logisch dat we verder bouwen met bomennamen daar er in de tuin reeds vele bomen hebben gegroeid en nog groeien: oak bar, elder, maple, acacia & willow room.

Ik wens u vooral veel plezier in onze bar, ik hoop dat u hier fijne middagen en avonden zal beleven. Gezelligheid en een persoonlijke aanpak dragen wij hoog in het vaandel. Ons team barmannen en barvrouwen hebben wij professioneel opgeleid, zodat ook zij u kunnen begeleiden in het kiezen van een drankje. Onze cocktails, wijnen, whisky’s, gin tonics … zijn zorgvuldig uitgezocht! Wij hopen dat u ervan zal genieten! – MARIJE