Den Hof viert feest, 35 jaar Den Hof!

Den Hof is opgericht in 1985 door Nelly & Eric De Muynck, in de jaren negentig hebben Dick & Susan de zaak overgenomen en sinds 2010/2013 zijn Michiel & Marije ook mee in de zaak. Samen, als familie, hebben ze de zaak uitgebouwd tot wat ze nu is … een luxe hotel met 36 kamers & 4 long-stay appartementen, een feestlocatie met twee feestzalen, een a la carte restaurant, 4 vergaderzalen en de Oak bar! Wat zijn ze fier op deze locatie, temeer ze in een mooie tuin van 1 hectare ligt … dit vormt een zalige omgeving om in te werken alsook gasten te ontvangen.

10, 15, 20 & 25 jaar werd gevierd met een heus feestweekend! Voor 30 jaar Den Hof kreeg iedere bezoeker een cadeautje en werd een eigen magazine uitgebracht! Voor 35 jaar Den Hof zijn er diverse prijzen te winnen naar aanleiding van dit feestjaar.

Vanaf 17 februari kan u deelnemen aan deze wedstrijd om kans te maken op één van deze prijzen! WEDSTRIJD AFGELOPEN op 8/6/2020

Bij elk bezoek aan ons restaurant, heeft u per persoon recht op één tombola ticket.

Elke maand wordt er een winnaar getrokken! °

!! WIN WIN WIN WIN WIN !!

 • 2x gratis tickets “dinner & dance” op 27 november: WINNAAR 1: Willy Van Dixhoorn
 • 2x gratis maandmenu: WINNAAR 4: Gracienne
 • 2x gratis hamburger met friet in de Oak bar: WINNAAR 2: Dennis Van Vooren
 • 1 fles cava: WINNAAR 5: Karolien Dhert
 • 2x gratis ontbijtbuffet met glaasje cava: WINNAAR 3: Sandra De Mey

° wedstrijd reglement

 • deze wedtrijd liep oorspronkelijk tot 20 april, door de CORONA sluiting, wordt deze wedstrijd verlengd en mogen de personen die afgehaald hebben ook meedoen.
 • geen enkele prijs is inwisselbaar voor contanten
 • prijzen kunnen doorgegeven worden en zijn te gebruiken tot eind december 2020
 • de bonnen voor gratis overnachting en gratis maandmenu zijn niet geldig tijdens het valentijnsweekend
 • de flessen wijn en cava zijn cadeaus die niet geopend mogen worden in de bar zelf
 • alle bonnen zijn te gebruiken op basis van beschikbaarheid
 • elk ticket maakt kans op één prijs, elke maandag een winnaar & de box wordt opnieuw geleegd
 • bij elk uniek restaurantbezoek kan u deelnemen, dus hoe meer u komt, hoe meer kans u maakt
 • de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd en bekend gemaakt via Facebook

WIN WIN WIN WIN WIN want Den Hof bestaat 35 jaar! Marije vertelt graag nog even het ‘Den Hof verhaal’ … een ondernemende familie …

2020 … wat vloog de tijd voorbij! In 1985 kochten mijn grootouders, toen al rasechte horeca mensen, het volledig vervallen herenhuis en doopten dit restaurant “DEN HOF”. Direct begonnen zij naast hun restaurant met zeven hotelkamers en dat bleek een succes voor alle bedrijvigheid in de regio.

Enkele jaren nadien namen mijn ouders de zaak over en hebben ook zij niet stilgezeten …. Zij bouwden een feestzaal, enkele extra hotelkamers in ‘Het Koetshuis’ (15 kamers in totaal op dat moment), de ‘orangerie’ als restaurant/feestzaal en een nieuw terras om in 2011 de grote sprong te wagen naar een groot hotel.

Want in 2013 opende ‘het parkhuis‘, dit is het gebouw achteraan in onze tuin … met deze 17 extra hotelkamers erbij, leerden de omliggende bedrijven ons ook ècht kennen als hotel en niet alleen als restaurant en feestzaal.

In 2016 hebben mijn broer, mijn ouders en ikzelf ons bijgeschoold om ook een èchte bar te openen binnen onze zaak. Met de Oak Bar wilden we vooral de hotelgasten de kans geven ’s avonds nog even te vertoeven in onze mooie zaak, maar vooral wilden we de Zelzatenaar (en inwoners van onze omstreken) Den Hof leren kennen als toegankelijke zaak voor iedereen! Wij bieden lekkere, goede drankjes met lekkere, verse small bites tegen een mooie prijs-kwaliteit.

We willen de Zelzatenaar fier maken op Den Hof en roepen luidkeels ‘kom gerust langs met uw vrienden, collega’s of familie voor elke gelegenheid groot of klein’. Van een trouwfeest tot een partydrink … u bent welkom bij ons!

Naast het openen van de Oak bar en het uitbreiden van ons hotel, hebben we ons seminariecentrum in 2016 nieuw leven ingeblazen met 4 mooie & lichtrijke vergaderzalen zijn wij voor de bedrijven van Gent tot Terneuzen een gevestigde waarde. Vele bedrijven komen bij ons langs voor hun strategische meetings, opleidingen & vergaderingen … zij genieten ’s middags van een broodje of pasta en gaan dan verder vergaderen om vaak af te sluiten in onze bar.

In 2019 hebben we de keuken verdubbeld & volledig vernieuwd, om u allen nog meer van dienst te kunnen zijn & ons keukenteam de kans te geven zich verder te ontplooien … daarnaast zijn er nog drie extra hotelkamers geopend. Zo bestaat ons hotel in 2020 uit 36 luxe kamers.

Elk facet in onze zaak geeft elkaar de hand en daar zijn wij best wel fier op!

Een zaak runnen kan niet zonder passie of liefde voor het vak … een zaak runnen doe je met heel je hart, heel je leven en de nodige opofferingen! Wij zijn heel fier op ons team en zijn heel tevreden met ons cliënteel. Zelfs na 35 jaar zijn er nog steeds mensen uit de streek die ‘Den Hof’ nog niet hadden ontdekt en worden ook zij plots trouwe gasten… super!

Ik wil vooral uitspreken dat wij fier zijn op onze realisaties maar dit alles had niet gekund zonder jullie, onze trouwe gasten in ons restaurant, bar, feestzaal, hotel & vergaderlocatie … Wees daarom welkom voor elke gelegenheid!

Groetjes, Marije