Lees meer

Menukaart (week & weekend)

Weekkaart a la carte 

Voorgerechten

Gebakken gamba met parelcouscous, butternut en artisjokcrème

Gegratineerde mosselen in de look

Rundscarpaccio

Garnaalkroketten (2 stuks)

Terrine van ganzenlever met mangochutney

Mosselen met Ricard & venkel

Zeeuwse Creuses (6 stuks)

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong met frietjes

Kabeljauw met posteleincrème, selder en tuinbonen

Paling in’t groen met frietjes

½ kreeft (van 900 gr) Belle Vue of gegrild (per 2 pers.)

Filet pur met peper- of béarnaisesaus

Pluma Duroc met risotto en boschampignons

Patrijs met frambozensaus en gekarameliseerde vijg

Desserten

Moelleux van chocolade met vanille ijs

Sabayon

Citroensorbet met vodka (coupe colonel)

Kaasbordje

Dessertbordje van de chef met perenfantasie


Weekendkaart (tot 18 oktober)

Gebakken gamba met parelcouscous, butternut, appel en artisjokcrème

Ofwel

Gegratineerde mosselen in de look

Ofwel

Carpaccio van runds met rucola en Parmezaan

****

Romig soepje

***

Kabeljauw met posteleincrème, selder en tuinbonen

Ofwel

Pluma Duroc met risotto en boschampignons

Ofwel

Belgische filet pur & frietjes
(peper- of béarnaisesaus)

***

Dessertbord van de chef met perenfantasie

Of

Kaasbordje

Prijs: 55 euro p.p. (exclusief dranken)

Tijdens het weekend is het niet mogelijk a la carte te dineren in ons restaurant,
enkel dit keuzemenu is mogelijk

 

Vanaf 18 oktober serveren wij ons Wildmenu!

Seizoens Wildmenu
Salade met gerookte eend, gegrilde kip met herfstgarnituur

of

Paté van haas met uienconfituur

of

Zeetongreepjes met boschampignons & truffelsausje

***

Romige soep

***

Fazant met witloof “Brabançonne” (per 2 personen)

of

Hazenrug met peperroom & gebakken appeltjes (+ € 2,00)

of

Hert “Grand Veneur”

of

Zeebaars met girolle & crème van aardpeer

***
Creatie van de chef

 of

Kaasbordje

         € 57,00 / Exclusief dranken / Enkel per tafel te reserveren

 

PROMO: Happy Friday
(tweegangen menu van de chef aan € 35 / te bestellen tot 14u de dag zelf / enkel geldig op vrijdagavond)


Boeken kan ook online!


Reserveer hier online

Voor tafels vanaf 9 personen vragen wij u om ons een mailtje te sturen (info@denhof.be) of even te bellen (09.345.60.48).