Lees meer

Menukaart (week & weekend)

Weekkaart a la carte  –

Voorlopig weinig of geen beschikbaarheid door gebrek aan personeel en

het inhalen van veel uitgestelde events. Tijdelijke regeling.

                
Voorgerechten

Garnaalkroketten (2 stuks)

Vitello Tonatto

Mi-cuit van tonijn avocado, tomaat en basilicum

Carpaccio van rund met Parmezaan

Hollandse maatjes met lente ui

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong met frietjes

Paling gebakken met tartaar en frietjes

Gegrilde zeebaars met olijfaardappel, paprikacrème en kruidenolie

Filet pure met béarnaise

Lamskroontje met z’n jus verfijnd met rozemarijn en fijne groenten

*****

Dessertbordje van de chef met aardbei

Vanille ijs met warme chocolade saus

Sabayon met vanille ijs en aardbeien

Café Glacé

Kaasbordje

 


Weekendmenu ( vrijdag en zaterdagavond )

Mi-cuit van tonijn avocado, tomaat en basilicum

of

Vitello Tonatto

of

Carpaccio van rund met Parmezaan

*****

Romig lente soepje

*****

Gegrilde zeebaars met olijfaardappel, paprikacrème en kruidenolie

of

Filet pure met béarnaise en frietjes

of

Lamskroontje met z’n jus verfijnd met rozemarijn & fijne groentjes

****

Dessertbordje met aardbei of kaasbordje

prijs 59 euro, exclusief dranken / enkel per tafel

 

PROMO: Happy Friday
(tweegangen menu van de chef aan € 38 / te bestellen tot 14u de dag zelf / enkel geldig op vrijdagavond)

 


Boeken kan ook online!


Reserveer hier online

Voor tafels vanaf 9 personen vragen wij u om ons een mailtje te sturen (info@denhof.be) of even te bellen (09.345.60.48).