Lees meer

Menukaart (week & weekend)

Weekkaart a la carte 

Voorgerechten

Vitello tonato

Mi-cuit van tonijn met avocado en tomaat

Bouillabaisse van de Noordzee

Hollandse maatjes met pijpajuin

Gegrilde gamba met groentenlinguini en lookboter

Terrine van ganzenlever met uienconfituur en portogelei

Hoofdgerechten

Paling in ’t groen met frietjes

Gebakken zeetong en frietjes

Gegrilde zeebaars met olijfaardappel en paprikacrème

Lamskroon met zuiderse groenten

Belgische filet pur en frietjes (peper- of béarnaisesaus)

Rundstartaar met frietjes

Desserten

Dame blanche

Chocolade moelleux met vanille-ijs

Citroensorbet met wodka (coupe kolonel)

Carpaccio van ananas met zijn garnituren

Dessertbord van de chef met smaken van aardbei & rabarber

Kaasbordje


Weekendkaart 

Gegrilde gamba met groentenlinguini & lookboter

Ofwel

Mi-cuit van tonijn met avocado & tomaat

Ofwel

Vitello tonnato
(bekend Italiaans gerecht met gesneden kalfsvlees en tonijnmayonaise)

****

Zomers soepje

***

Gegrilde zeebaars met olijfaardappel & paprikacrème

Ofwel

Lamskroontje met Zuiderse groenten

Ofwel

Belgische filet pur & frietjes
(peper- of béarnaisesaus)

***

Dessertbord van de chef met smaken van aardbei & rabarber

Of

Kaasbordje

Prijs: 55 euro p.p. (exclusief dranken)
Tijdens het weekend is het niet mogelijk a la carte te dineren in ons restaurant,
enkel dit keuzemenu is mogelijk


PROMO: Happy Friday
(tweegangen menu van de chef aan € 35 / te bestellen tot 14u de dag zelf / enkel geldig op vrijdagavond)


Boeken kan ook online!


Reserveer hier online

Voor tafels vanaf 9 personen vragen wij u om ons een mailtje te sturen (info@denhof.be) of even te bellen (09.345.60.48).