Lees meer

Menukaart (week & weekend)

Weekkaart a la carte:

                
Voorgerechten

Garnaalkroketten (2 stuks)

Rode poon met erwtenrisotto en witte wijnsaus

gerookte paling met fijne salade en zure room

Carpaccio van ree op briochebroodje met truffel

Gemarineerde verse zalm op Zweedse wijze

Gebakken ganzenlever met frambozensaus

Gegratineerde oesters

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong met frietjes

Paling in’t groen

Gebakken Noorse skrei met blanke botersaus

Rib-eye met sjalottensaus, waterkers en rösti aardappel

Kalfsrug ” Rossini”

Desserten

Dessertbord van de Chef

Chocolade moelleux met vanille-ijs

Sabayon (vanaf 2 personen)

Citroensorbet met wodka (coupe kolonel)

Carpaccio van ananas , advocaat en vanille ijs

Kaasbordje

 


 

Weekendmenu tot 1 april


Rode poon met erwtenrisotto en witte wijnsaus

of

Gerookte paling met fijne salade en zure room

of

Carpaccio van ree op briochebrood met truffel

***

Romige  winters soepje

***

Gebakken Noorse skrei met blanke botersaus

of

Rib eye met sjalottensaus,waterkers en rösti aardappel

of

Kalfsrug ‘Rossini’

***
Creatie van de chef

 of

Kaasbordje

         € 57,00 / Exclusief dranken / Enkel per tafel te reserveren

 

PROMO: Happy Friday
(tweegangen menu van de chef aan € 38 / te bestellen tot 14u de dag zelf / enkel geldig op vrijdagavond)


Boeken kan ook online!


Reserveer hier online

Voor tafels vanaf 9 personen vragen wij u om ons een mailtje te sturen (info@denhof.be) of even te bellen (09.345.60.48).