Menukaart (week & weekend)
Weekkaart a la carte
(maandag, dinsdag, woensdag, donderdag)
16 oktober tot eind januari
Voorgerechten
Garnaalkroketten (2 stuks)
Zeetongreepjes met boschampignons & truffelsausje
Salade van gerookte eend & gegrilde kip met herfstgarnituur
Carpaccio van ree op briochebroodje met truffel
Paté van haas met uienconfituur
Zeeuwse oesters per stuk
Hoofdgerechten
Gebakken zeetong met frietjes
Zeebaars met girolle & crème van aardpeer
Hert “Grand Veneur”
Fazant met witloof “Brabançonne” (per 2 personen)
Hazenrug met peperroom & gebakken appeltjes
Belgische filet pur met peper- of béarnaisesaus & frietjes
Desserten
Dôme van chocolade & crème van karamel
Chocolade moelleux met vanille-ijs
Tarte tatin met vanille-ijs
Citroensorbet met wodka (coupe kolonel)
Kaasbordje
Weekendkaart
(vrijdag en zaterdag)
16 oktober tot eind januari
Salade van gerookte eend, gegrilde kip met herfstgarnituur
ofwel
Paté van haas met uienconfituur
ofwel
Zeetongreepjes met boschampignons & truffelsausje
***
Romige soep
***
Fazant met witloof “Brabançonne” (per 2 pers)
ofwel
Hazenrug met peperroom & gebakken appeltjes (+ € 2,00)
ofwel
Hert “Grand Veneur”
ofwel
Zeebaars met girolle & crème van aardpeer
***
Dôme van chocolade & crème van karamel
ofwel
Kaasbordje
Prijs: 55 euro p.p. (exclusief dranken)
Tijdens het weekend is het niet mogelijk a la carte te dineren in ons restaurant,
enkel dit keuzemenu is mogelijk
PROMO: Happy Friday
(tweegangen menu van de chef aan € 35 / te bestellen tot 14u de dag zelf / enkel geldig op vrijdagavond)
Boeken kan ook online!
Voor tafels vanaf 9 personen vragen wij u om ons een mailtje te sturen (info@denhof.be) of even te bellen (09.345.60.48).