Menukaart (week & weekend)
Hoera! Wij mogen terug open vanaf 1 mei 2021!
Weekkaart a la carte
(maandag, dinsdag, woensdag, donderdag)
2021
Voorgerechten
Rundscarpaccio met tuinkruiden
Garnaalkroketten (2 stuks)
Asperges op Vlaamse wijze
Asperges met gemarineerde zalm, gepocheerd eitje & mousseline saus
Salade met krokant gebakken kalfszwezerik & asperges
Duo van roggevleugel en zalm met Extra Vierge saus
Hoofdgerechten
Gebakken zeetong met frietjes
Griet “Saint-Germain” met gepofte aardappelbereiding
Gebakken zalm met posteleinsausje, asperges & krielaardappel
Asperges met gemarineerde zalm, gepocheerd eitje & mousseline saus
Paling in ‘t groen met frietjes
Savourette (Spaans varken) met risotto & primeurgroentjes
Belgische filet pur met peper- of béarnaisesaus & frietjes
Desserten
Dessertbordje van de chef met framboos, hibiscus, rozenbottel, rode vruchten & een rozencrunch
Chocolade moelleux met vanille-ijs
Citroensorbet met wodka (coupe kolonel)
Tarte tatin met vanille-ijs
Kaasbordje
Weekendkaart
(vrijdag en zaterdag)
2021
Asperges op Vlaamse wijze
ofwel
Salade met krokant gebakken kalfszwezerik & asperges
ofwel
Rundscarpaccio met tuinkruiden
ofwel
Duo van roggevleugel en zalm met Extra Vierge saus
***
Romige soep
***
Savourette (Spaans varken) met risotto & primeurgroentjes
ofwel
Belgische filet pur met peper- of béarnaisesaus & frietjes
ofwel
Gebakken zalm met posteleinsausje, asperges & krielaardappel
ofwel
Griet “Saint-Germain” met gepofte aardappelbereiding
***
Dessertbordje van de chef met framboos, hibiscus, rozenbottel, rode vruchten & een rozencrunch
ofwel
Kaasbordje
Prijs: 55 euro p.p. (exclusief dranken)
Tijdens het weekend is het niet mogelijk a la carte te dineren in ons restaurant,
enkel dit keuzemenu is mogelijk
PROMO: Happy Friday
(tweegangen menu van de chef aan € 35 / te bestellen tot 14u de dag zelf / enkel geldig op vrijdagavond)
Boeken kan ook online!
Voor tafels vanaf 9 personen vragen wij u om ons een mailtje te sturen (info@denhof.be) of even te bellen (09.345.60.48).