Lees meer

Menukaart (week & weekend)

TIJDENS CORONA MAATREGELEN:

Weekkaart a la carte
(maandag, dinsdag, woensdag, donderdag)
15 september tot en met 14 oktober

Voorgerechten

Garnaalkroketten (2 stuks)

Mi-cuit van zwaardvis

Dome van garnalen met curryvinaigrette

Gegratineerde mosselen in de look

Pasta alla vongole        (pasta met schelpdieren)

Terrine van ganzenlever

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong met frietjes

Paling in ’t groen met frietjes

Mosselen met frietjes

Griet met witbier (Hoppig Wit van Brouwerij Broers)

½ kreeft (van 900 gr) Belle Vue of gegrild (per 2 pers.)

Entrecote met peper- of béarnaisesaus & stro aardappelen

Roodpootpatrijs met herfstgarnituur

Desserten

Dame Blanche

Huisgemaakte chocolademousse

Fantasie van Belgische peren

Citroensorbet met vodka (coupe colonel)

Kaasbordje


Weekendmenu
(vrijdag en zaterdag)
15 september tot en met 14 oktober

Mi-cuit van zwaardvis
ofwel
Rundscarpaccio
ofwel
Dome van garnalen met curry vinaigrette
ofwel
Pasta alla vongole (schelpdieren)
***
Romige soep
***
Belgische entrecote met peper- of bearnaisesaus en stro aardappelen
ofwel
Roodpootpatrijs met herfstgarnituur
ofwel
Griet met witbier (met Hoppig Wit van Brouwerij Broers)
***
Fantasie van Belgische peren
ofwel
Kaasbordje

Prijs: 55 euro p.p. (exclusief dranken)
Tijdens het weekend is het niet mogelijk a la carte te dineren in ons restaurant,
enkel dit keuzemenu is mogelijk


Weekendmenu
(vrijdag en zaterdag)
16 oktober tot 9 januari

Salade van gerookte eend, gegrilde kip met herfstgarnituur
ofwel
Paté van haas met uienconfituur
ofwel
Zeetongreepjes met boschampignons & truffelsausje
***
Romige soep
***
Fazant met witloof “Brabançonne” (per 2 pers)
ofwel
Hazenrug met peperroom & gebakken appeltjes (+ € 2,00)
ofwel
Hert “Grand Veneur”
ofwel
Zeebaars met girolle & crème van aardpeer
***
Creatie van de chef
ofwel
Kaasbordje

Prijs: 55 euro p.p. (exclusief dranken)
Tijdens het weekend is het niet mogelijk a la carte te dineren in ons restaurant,
enkel dit keuzemenu is mogelijk


PROMO: Happy Friday
(tweegangen menu van de chef aan € 35 / te bestellen tot 14u de dag zelf / enkel geldig op vrijdagavond)


Boeken kan ook online!


Reserveer hier online

Voor tafels vanaf 9 personen vragen wij u om ons een mailtje te sturen (info@denhof.be) of even te bellen (09.345.60.48).