Lees meer

Menukaart (week & weekend)

Weekkaart a la carte
(maandag, dinsdag, woensdag, donderdag)
16 oktober tot eind januari

Voorgerechten

Garnaalkroketten (2 stuks)

Zeetongreepjes met boschampignons & truffelsausje

Salade van gerookte eend & gegrilde kip met herfstgarnituur

Carpaccio van ree op briochebroodje met truffel

Paté van haas met uienconfituur

Zeeuwse oesters  per stuk

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong met frietjes

Zeebaars met girolle & crème van aardpeer

Hert “Grand Veneur”

Fazant met witloof “Brabançonne” (per 2 personen)

Hazenrug met peperroom & gebakken appeltjes

Belgische filet pur met peper- of béarnaisesaus & frietjes

Desserten

Dôme van chocolade & crème van karamel

Chocolade moelleux met vanille-ijs

Tarte tatin met vanille-ijs

Citroensorbet met wodka (coupe kolonel)

Kaasbordje


Weekendkaart
(vrijdag en zaterdag)
16 oktober tot eind januari

Salade van gerookte eend, gegrilde kip met herfstgarnituur
ofwel
Paté van haas met uienconfituur
ofwel
Zeetongreepjes met boschampignons & truffelsausje
***
Romige soep
***
Fazant met witloof “Brabançonne” (per 2 pers)
ofwel
Hazenrug met peperroom & gebakken appeltjes (+ € 2,00)
ofwel
Hert “Grand Veneur”
ofwel
Zeebaars met girolle & crème van aardpeer
***
Dôme van chocolade & crème van karamel
ofwel
Kaasbordje

Prijs: 55 euro p.p. (exclusief dranken)
Tijdens het weekend is het niet mogelijk a la carte te dineren in ons restaurant,
enkel dit keuzemenu is mogelijk


PROMO: Happy Friday
(tweegangen menu van de chef aan € 35 / te bestellen tot 14u de dag zelf / enkel geldig op vrijdagavond)


Boeken kan ook online!


Reserveer hier online

Voor tafels vanaf 9 personen vragen wij u om ons een mailtje te sturen (info@denhof.be) of even te bellen (09.345.60.48).